Aspergebroccoli heeft een knapperige, lichte broccoli smaak en is heerlijk om te roerbakken.
Deze maaltijd staat dan ook in no-time op tafel.

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 1 bakje glutenvrije gnocchi
– 1 bakje aspergebroccoli
– 250 gram shoarmavlees
– 1 ui
– zout en peper
– pijnboompitjes
– olie om in te bakken

Bereidingswijze:
– Maak de aspergebroccoli schoon en kook deze beetgaar.
– Snij de ui in reepjes.
– Verhit wat olie in de pan en bak de ui glazig.
– Voeg het shoarmavlees toe en bak deze bruin en gaar.
– Voeg de gnocci toe en roerbak deze mee tot deze gaar is.
– Roerbak de beetgare aspergebroccoli even kort mee en breng op smaak met zout en peper.
– Serveer het geheel met wat pijnboompitjes

Eet smakelijk!

One thought on “Gnocchi met aspergebroccoli en shoarma”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.