Het is niet meer zo lang aspergetijd, dus nog gauw een recept met asperges. Dit keer met groene asperges. Wist je dat groene asperges boven de grond groeien? Je hoeft ze dan ook niet te schillen zoals je gewend bent bij witte asperges.

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 200 gram groene aspergepunten
– 1 ui
– 1 bakje glutenvrije gnocchi
– 2 gekruide speklapjes
– zout en peper

Bereidingswijze:
– Kook de aspergepunten beetgaar.
– Snij de ui en de speklapjes in blokjes.
– Bak de spekblokjes met de ui in een pan tot deze rondom licht bruin beginnen te kleuren.
– Voeg de gnocchi toe en bak deze mee tot deze gaar is. (dit is ongeveer in 5 minuten)
– Voeg de asperges toe en breng op smaak met wat zout en peper.
– Verwarm het geheel nog even goed door.

Eet smakelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.