Met Gnocchi kan je eindeloos variëren. Je kan hem koken met een sausje of lekker roerbakken met groente. Dit keer roerbakte ik hem sperziebonen en broccoli.

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 1 bakje glutenvrije gnocchi
– 200 gram sperziebonen
– 200 gram broccoli
– 125 gram spekreepjes
– 1 ui
– olie om in te bakken
– 1/2 theelepel aardappelkruiden (Simply spices)

Bereidingswijze:
– Maak de sperziebonen en broccoli schoon en kook deze beetgaar.
– Snij de ui in repen.
– Verhit wat olie in de pan en bak de spekjes met de ui kort aan.
– Voeg de gnocchi toe en roerbak het geheel tot de gnocchi bijna gaar is.
– Voeg de broccoli en sperziebonen toe en breng op smaak met de kruiden.

Eet smakelijk!

One thought on “Gnocchi met sperziebonen en broccoli”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.