Een snelle, simpele maaltijd! Wist je dat de Jumbo verschillende soorten verse hamburgers hebben die zowel gluten- als lactosevrij zijn?
Ik koos deze keer voor de variant “salt & pepper”.

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 2 verse hamburgers (salt & pepper)
– 1/2 zak aardappelbolletjes
– 400 gram doperwtjes
– 1 theelepel salade kruiden (simply spices)
– 2 sjalotjes
– mayonaise en ketchup
– margarine om in te bakken

Bereidingswijze:
– Bereid de aardappelbolletjes volgens de verpakking.
– Verhit wat margarine in een pan en bak de hamburgers aan beide kanten bruin. Wikkel de hamburgers in aluminiumfolie en laat deze na garen. (zo krijg je lekkere sappige hamburgers)
– Kook de doperwtjes kort tot deze gaar zijn.
– Strooi de salade kruiden over de doperwtjes.
– Snij 2 sjalotjes in ringen.
– Doe wat mayonaise en ketchup op de hamburger en leg daar de sjalotringen bovenop.
– Serveer met de aardappelbolletjes en de doperwtjes.

Eet smakelijk!

One thought on “Hamburger speciaal met aardappelbolletjes en doperwtjes”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.