Het was de afgelopen dagen heerlijk voorjaarsweer. En dat vraagt wat mij betreft altijd om een “zonnig” ontbijtje. Dit keer maakte ik een overnight oats met mango.
Ingrediënten:
– 1/2 mango
– 200 ml lactosevrije yoghurt
– 3 eetlepels glutenvrije havermout
– 1 eetlepel chiazaad
– 1 eetlepel zonnebloempitten
– 2 eetlepels granola (ik gebruikte de granola van Lisa’s Choise)
– 1 eetlepel honing
Bereidingswijze:
– Schil de mango en snij deze in kleine stukjes.
– Leg de mango stukjes onder in een glas.
– Meng in een maatbeker de yoghurt, havermout, chiazaad, zonnebloempitten, 1 eetlepel granola en de honing.
– Giet dit voorzichtig op de mango.
– Strooi 1 eetlepel granola op de yoghurt.
– Dek het glas af met aluminiumfolie en zet hem een nacht in de koelkast. En geniet de volgende ochtend van deze heerlijke overnight oats.
Eet smakelijk!