Dit recept staat binnen no- time op tafel. En wist je dat het erg gezond is om minimaal 1x per week vis te eten?

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 2 pangasiusfilets
– 2 theelepels witvis kruidenmix (Simply Spices)
– 6 rösti blokjes
– 400 gram doperwten
– zout en peper
– olie om in te bakken

Bereidingswijze:
– Laat de vis ontdooien en smeer deze aan beide kanten in met de kruidenmix.
– Verhit wat olie in de pan en bak de visfilets aan beide kanten bruin. Wikkel ze vervolgens in een stuk aluminiumfolie en laat de vis rusten.
– Kook de doperwtjes met wat zout gaar.
– Verhit ondertussen een beetje olie in een koekenpan en bak de rösti aan beide kanten goudbruin.
– Giet de doperwtjes af en strooi er desgewenst een beetje peper over.
– Serveer de vis met de doperwtjes en de rösti.

Eet smakelijk!

One thought on “Pangasiusfilet met doperwtjes en rösti”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.