Pangasiusfilet is een witvis wat heerlijk combineert met aardappeltjes en worteltjes. Deze hoeft maar kort gebakken te worden en is dus in no-time klaar.
Ingrediënten: (voor 2 personen)
– +/- 300 gram aardappelpartjes
– 2 stukjes pangasiusfilet
– 1 theelepel witvis kruiden (Simply spices)
– 400 gram worteltjes
– zout en peper
– olie om in te bakken
Bereidingswijze:
– Laat de pangasiusfilet ontdooien.
– Strooi ongeveer 1 theelepel witvis kruiden over de filet.
– Schrap de worteltjes en snij deze in stukjes.
– Bak de aardappeltjes in een pan of air fryer goudbruin.
– Kook ondertussen de worteltjes gaar.
– Verhit wat olie in de pan en bak de pangasiusfilets aan beide kanten ongeveer 3 minuten.
– Wikkel de filets in aluminiumfolie en laat deze even rusten.
– Giet de worteltjes af en breng op smaak met wat gemalen peper.
– Serveer de pangasiusfilet met de aardappelpartjes en worteltjes.
Eet smakelijk!
One thought on “Pangasiusfilet met gebakken aardappeltjes en worteltjes”