rösti ovenschotel

Spinazie is echt een powerfood dat vol met ijzer zit. En je kan het op vele manieren eten. Dit keer maakte ik er een ovenschotel van.

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 400 gram diepvries spinazie
– 125 gram spekblokjes
– 1 ui
– 1/2 zak rösti
– 2 plakjes lactosevrije geitenkaas
– handje pistachenootjes
– olie om in te bakken
– zout en peper

Bereidingswijze:
– Verwarm de oven voor op 200 graden.
– Snij de ui in halve ringen.
– Verhit een heel klein scheutje olie in de pan. Bak de spekjes en de ui.
– Voeg de spinazie toe en roerbak deze tot hij goed ontdooid is.
– Bak kort de pistachenootjes mee. Breng op smaak met zout en peper.
– Doe het geheel in een ovenschaal.
– Bedekt het spinaziemengsel met de rösti.
– Leg de geitenkaas er bovenop.
– Bak het geheel in ongeveer 20-30 minuten goudbruin.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *