
Je kent ze wel, de kant en klare roerbakpannetjes die te koop zijn in de supermarkt. Maar wist je dat je deze ook heel simpel zelf kan maken? 
Ingrediënten: (voor 2 personen)
– +/- halve zak rösti
– 100 gram gesneden champignons
– 200 gram shoarma
– 200 gram spruitjes
– 1 ui
– 2 theelepels aardappelkruiden (Simply Spices)
– olie om in te bakken
Bereidingswijze:
– Maak de spruitjes schoon en kook deze beetgaar. 
– Snij de ui in repen. 
– Verhit wat olie in de pan en bak de shoarma met de ui tot deze gaar is. 
– Voeg de rösti toe en roer alles goed door elkaar. 
– Voeg vervolgens de champignons, spruitjes en kruiden toe. 
– Roerbak het geheel tot alles gaar en een beetje bruin is. 
Eet smakelijk! 

 By
 By  
                                     
                                     
                                     
                                     
                                    
One thought on “Rösti roerbakpannetje”