Je kent ze wel, de kant en klare roerbakpannetjes die te koop zijn in de supermarkt. Maar wist je dat je deze ook heel simpel zelf kan maken?

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– +/- halve zak rösti
– 100 gram gesneden champignons
– 200 gram shoarma
– 200 gram spruitjes
– 1 ui
– 2 theelepels aardappelkruiden (Simply Spices)
– olie om in te bakken

Bereidingswijze:
– Maak de spruitjes schoon en kook deze beetgaar.
– Snij de ui in repen.
– Verhit wat olie in de pan en bak de shoarma met de ui tot deze gaar is.
– Voeg de rösti toe en roer alles goed door elkaar.
– Voeg vervolgens de champignons, spruitjes en kruiden toe.
– Roerbak het geheel tot alles gaar en een beetje bruin is.

Eet smakelijk!

One thought on “Rösti roerbakpannetje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *