glutenvrije gnocci

Gnocchi is een Italiaanse pastasoort gemaakt van aardappelen. Je kan de gnocchi koken zoals aangegeven op de verpakking, maar je kan hem ook prima bakken. In dit recept maken we een roerbak van gnocchi en doperwtjes.

Ingrediënten:
– 1 verpakking verse gnocchi
– 400 gram doperwtjes
– 1 ui
– 125 gram baconreepjes
– 3 eetlepels lactosevrije roomkaas
– 1 theelepel kurkuma
– zout en peper

Bereidingswijze:
– Kook de doperwtjes beetgaar.
– Snij de ui in kleine stukjes.
– Bak de bacon goudbruin met de ui.
– Voeg de gnocchi toe en bak deze gaar. Breng op smaak met de kurkuma, zout en peper.
– Voeg de doperwtjes toe en bak deze kort mee.
– Als alles gaar is voeg je de roomkaas toe en laat je deze smelten.

Eet smakelijk!


3 thoughts on “Gnocchi met doperwtjes en bacon”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *