Vandaag een vegetarisch recept op het menu. Wist je dat je heel makkelijk je eigen romige spinazie kan maken? In dit recept laat ik je dat zien.

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 1 zak verse spinazie (400 gram)
– 1 pakje aardappelschijfjes
– 4 eieren
– 2 eetlepels lactosevrije roomkaas
– zout en peper
– olie om in te bakken

Bereidingswijze:
– Kook de eieren in ongeveer 7 min hard.
– Verhit wat olie in de pan en bak de aardappelschijfjes goudbruin. Breng de aardappeltjes op smaak met een beetje zout.
– Wanneer de aardappeltjes bijna klaar zijn kun je beginnen met de spinazie.
– Roerbak de spinazie in een wok tot deze gaar is. (de spinazie slinkt nog behoorlijk!
– Voeg wanneer de spinazie bijna gaar is 2 eetlepels lactosevrije roomkaas toe en een beetje peper. En verwarm dit tot de roomkaas goed gesmolten is.
– Pel de eieren. Leg 1 ei per persoon over de spinazie en de andere serveer je ernaast.

Eet smakelijk!

One thought on “Gebakken aardappeltjes met spinazie en ei”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *