De combinatie van broccoli met champignons is toch wel erg verrassend. Heerlijk met aardappeltjes uit de oven en een saucijsje.

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 2 saucijsjes
– 1 zakje aardappelpartjes in schil
– 300 gram broccoli
– 100 gram champignons
– 2 eetlepels lactosevrije roomkaas
– 1/2 theelepel grove zeezout
– 1 theelepel rozemarijn
– margarine om in te bakken
– olie om aardappeltjes te besprenkelen
– snufje zout en peper

Bereidingswijze:
– Verwarm de oven voor op 220 graden.
– Doe de aardappeltjes in een ovenschaal. Besprenkel deze met olie en strooi het zeezout en de rozemarijn over de aardappeltjes.
– Bak de aardappeltjes in ongeveer 30 minuten goudbruin. (tijd is beetje afhankelijk van de oven)
– Verhit wat margarine in de pan en bak de saucijsjes goudbruin. Voeg wat water toe en laat deze sudderen.
– Maak de broccoli schoon en snij deze in kleine roosjes.
– Snij de champignons in plakjes.
– Roerbak de broccoli en de champignons tot deze gaar zijn.
– Voeg de roomkaas toe en laat deze smelten. Desgewenst kan je nog wat zout en peper toevoegen naar smaak.
– Serveer de aardappeltjes met de broccoli/champignons en het saucijsje.

Eet smakelijk!

One thought on “Aardappeltjes uit de oven met broccoli/champignons en saucijsje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *