Bloemkoolrijst zit boordevol vitamines en is licht verteerbaar. Ideaal voor warme zomerdagen.

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 1 bak bloemkoolrijst
– 1/2 bakje kastanje champignons
– 100 gram doperwtjes
– 125 gram hamblokjes
– 1 pak falafelmix
– 1 ui
– zout en peper
– olie om in te bakken

Bereidingswijze:
– Bereid de falafel volgens de verpakking. (draai kleine balletjes en bak deze bruin)
– Snij de champignons in plakjes en de ui in reepjes.
– Verhit wat olie in de pan en bak de ui en hamblokjes.
– Voeg de bloemkoolrijst toe en bak deze mee tot hij bijna gaar is.
– Voeg de champignons en doperwten toe en breng op smaak met wat zout en peper.
– Voeg de falafelballetjes toe en verwarm het geheel nog even goed door.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *