Met warm weer is deze salade echt een aanrader. Je kan hem zowel lauw als koud eten.

Ingrediƫnten: (voor 2 personen)
– 200 gram krul spinazie
– 1 blikje linzen
– 1 rode paprika
– 1 ui
– 1 grote zoete aardappel
– 1 gele paprika
– zout en peper
– olie

Bereidingswijze:
– Schil de zoete aardappel en snij deze in blokjes.
– Kook de zoete aardappel gaar in ongeveer 5 – 10 minuten.
– Snij de paprika en ui in blokjes.
– Snij de krul spinazie in smalle reepjes.
– Verhit wat olie in de pan en roerbak de ui, paprika en spinazie kort tot de spinazie begint de slinken.
– Voeg de linzen toe en breng op smaak met wat zout en peper.
– Laat het geheel afkoelen.
– Voeg de zoete aardappel toe en roer alles goed door elkaar.

Eet smakelijk!


One thought on “Salade van linzen, zoete aardappel en krulandijvie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *