Met pannenkoeken kun je eindeloos variëren. Van zoet tot hartig en van avondeten tot ontbijt. Meestal bak ik er gelijk een aantal meer zodat ik de volgende dag een lekker ontbijtje heb.

Ingrediënten: (voor pannenkoeken met geitenkaas + chorizo)
– 1 pak glutenvrij pannenkoekenmeel (ik gebruikte de mix van Koopmans)
– 800 ml lactosevrije melk
– 3 eieren
– olie om in te bakken
– plakjes lactosevrije geitenkaas
– plakjes chorizo

Bereidingswijze:
– Bereid de mix volgens de verpakking.
– Snij de chorizo in dunne plakjes.
– Giet wat beslag in de pan, leg hier wat plakje chorizo op en een plakje geitenkaas.
– Bak de pannenkoek aan beide kanten bruin.
– Herhaal dit tot het beslag op is.

Variatie tips:
– pannenkoek met appel
– pannenkoek met spek
– pannenkoek met stroop of poedersuiker
– pannenkoek met spinazie

Eet smakelijk!

One thought on “Pannenkoeken met geitenkaas + chorizo”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.