Dit was altijd een van mijn favoriete gerechten, traditionele pasta carbonara. Heerlijk voor als je even weinig tijd hebt om te koken.

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– +/- 200 gram glutenvrije spaghetti
– 4 eieren
– 200 gram spekblokjes
– 60 gram Parmezaanse kaas
– 4 tenen knoflook
– zout en peper

Bereidingswijze:
– Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
– Bak de spekblokjes in een droge pan krokant. Pers de knoflook uit en voeg deze halverwege toe.
– Kluts de eieren met de Parmezaanse kaas. Voeg een beetje zout en peper toe.
– Giet de spaghetti af en voeg het eimengsel en de spekjes toe. Roer alles goed door elkaar tot alles goed door verwarmt is.

Eet smakelijk!

2 thoughts on “Pasta Carbonara”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *