Deze roerbak staat in no-time op tafel en is super makkelijk! Dus ideaal voor als je niet lang in de keuken wilt staan, maar toch een gezonde maaltijd op tafel wilt.

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 1 zakje aardappelblokjes
– 400 gram broccoli
– 200 gram gekruide kebab (Jumbo)
– 1 ui
– zout en peper
– olie om in te bakken

Bereidingswijze:
– Maak de broccoli schoon en snij de broccoli in roosjes.
– Kook de broccoli beetgaar.
– Snij de ui in halve ringen.
– Verhit wat olie in de pan en bak de uien glazig.
– Voeg de kebab toe en bak deze rondom aan.
– Voeg vervolgens de aardappeltjes toe en bak het geheel goudbruin.
– Als de aardappeltjes en kebab bruin zijn voeg je de broccoli toe en bak deze kort mee.
– Breng op smaak met wat zout en peper.

Eet smakelijk!

2 thoughts on “Roerbak van aardappeltjes, broccoli en kebab”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *