Gnocchi met ham en prei is toch wel een verrassende combinatie. En dit gerecht staat binnen no-time op tafel.

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 1 bakje glutenvrije gnocchi
– 1 prei
– 1 ui
– 125 gram hamblokjes
– 1 pakje lactosevrije kookroom
– 2 teentjes knoflook
– zout en peper
– olie om in te bakken

Bereidingswijze:
– Was de prei en snij deze in ringen.
– Snipper de ui en knoflook fijn.
– Verhit wat olie in een wok. Fruit de ui en knoflook glazig.
– Voeg de hamblokjes toe en bak deze kort aan.
– Voeg de gnocchi en de prei toe en roerbak het geheel tot de gnocchi en de prei bijna gaar zijn.
– Voeg de kookroom toe en breng op smaak met wat zout en peper.
– Breng het geheel aan de kook en laat de kookroom een beetje inkoken tot alles goed gaar is.

Eet smakelijk!

One thought on “Romige gnocchi met ham en prei”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.