Dit keer een echt powersoepje! Snel, simpel en enorm gezond. Deze soep is enorm lekker met een glutenvrij broodje.

Ingrediënten: (voor 2 a 3 personen)
– 250 gram (diepvries) spinazie
– 1 ui
– 2 teentjes knoflook
– 1 bouillonblokje
– 750 ml water
– 2 flinke eetlepels roomkaas
– peper naar smaak
– klontje margarine

Bereidingswijze:
– Snij de ui in stukjes en pers de knoflook uit.
– Verhit de margarine in een kookpan en bak de ui en knoflook glazig.
– Voeg de spinazie toe en bak dit kort mee.
– Voeg het bouillonblokje en het water toe en kook het geheel ongeveer 10 minuten.
– Pureer de soep met een staafmixer.
– Voeg de roomkaas toe en breng op smaak met wat peper.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *