Wraps zijn ook prima te gebruiken als pizzabodem. Ik maakte dit keer een pizza met shoarma en ijsbergsla. Heerlijk met een beetje knoflooksaus.
Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 2 glutenvrije wraps
– 1 blikje tomatenpuree
– 1 ui
– 1 zakje ijsbergsla
– 300 gram shoarma
– olie om in te bakken
Bereidingswijze:
– Verwarm de oven voor op 200 graden.
– Verhit wat olie in de pan en bak de shoarma bruin en gaar.
– Smeer de tomatenpuree over de wraps.
– Snij de ui in ringen en leg deze op de tomatenpuree.
– Leg de wraps ongeveer 5 minuten in de oven.
– Haal de wraps uit de oven en leg de shoarma erop.
– Bak het geheel nog ongeveer 5 a 10 minuten tot de wrap wat knapperig is.
– Leg wat ijsbergsla op de wrap en schenk er een beetje knoflooksaus naar smaak overheen.
Eet smakelijk!
One thought on “Wrap pizza met shoarma”