
Met warm weer is deze salade echt een aanrader. Je kan hem zowel lauw als koud eten.
Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 200 gram krul spinazie
– 1 blikje linzen
– 1 rode paprika
– 1 ui
– 1 grote zoete aardappel
– 1 gele paprika
– zout en peper
– olie
Bereidingswijze:
– Schil de zoete aardappel en snij deze in blokjes. 
– Kook de zoete aardappel gaar in ongeveer 5 – 10 minuten. 
– Snij de paprika en ui in blokjes. 
– Snij de krul spinazie in smalle reepjes. 
– Verhit wat olie in de pan en roerbak de ui, paprika en spinazie kort tot de spinazie begint de slinken. 
– Voeg de linzen toe en breng op smaak met wat zout en peper. 
– Laat het geheel afkoelen. 
– Voeg de zoete aardappel toe en roer alles goed door elkaar. 
Eet smakelijk! 

 By
 By  
                                     
                                     
                                     
                                     
                                    
One thought on “Salade van linzen, zoete aardappel en krulandijvie”