glutenvrije pizza

Wil je een snelle en gezonde pizza op tafel zetten? Dan is dit een makkelijk recept!

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 2 glutenvrije wraps (ik gebruikte de wraps van Schär)
– 1 blikje tomatenpuree
– 1 pak falafelmix
– 1 zak rucolasla
– 2 uien
– knoflooksaus
– zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:
– Bereid de falafel volgens de verpakking. En bak deze goudbruin.
– Haal de wraps uit de verpakking en bestrijk deze met tomatenpuree. Breng op smaak met zout en peper.
– Snij de ui in ringen en leg deze op de wraps.
– Bak de “Turkse pizza’s” in ongeveer 10 minuten goudbruin op 200 graden.
– Beleg de pizza’s met falafel en rucola. En schenk hier een beetje knoflooksaus over.

Eet smakelijk!

2 thoughts on ““Turkse pizza” met falafel en rucola”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.