Winachtie Happy Bakers

Een tijdje geleden mocht ik 2 broodpakketten weggeven van Happy Bakers. En hoe leuk is het om te lezen dat de winnaars er blij mee zijn.

Ik kreeg van beide winnaars een berichtje toen ze hun pakket hadden ontvangen.

Winnaar Yvon Uitdestadvandezon

Yvon won het pakket voor haarzelf. Zij was het meest benieuwd naar het rozijnenbrood. Dus hoe mooi was het dat er 2 rozijnenbroden in haar pakket zaten!

Yvon: “Ik heb in februari meegedaan aan de actie op de facebook-pagina en Instagram van  Gluten-lactosevrijekookkunst, om een broodpakket van Happy Bakers te winnen!  Op zondagavond 24 februari kreeg ik het bericht, dat ik had gewonnen en het grote pakket werd vandaag dinsdag 26 februari al thuisbezorgd!Ik ben er echt superblij mee en wil Gluten-lactosevrijekookkunst en Happy Bakers dan ook heel erg bedanken voor deze mooie en lekkere prijs!”

Monique van Helvoort

Monique won het pakket voor haar tweelingzusje Christel. En wat was haar zusje blij verrast dat Monique het pakket voor haar had gewonnen.

Monique en Christel: “Wij mochten dit fantastische pakket winnen met glutenvrije broodproducten.
Enorm gelukkig dat we deze producten mochten proberen. Het fijne aan het brood en de broodjes is dat deze langer houdbaar zijn doordat het nog afgebakken moet worden. Inmiddels het krentenbrood gedeeltelijk ingevroren vanwege de kortere houdbaarheidsdatum, maar wat een onwijs lekker krentenbrood . Nogmaals enorm dankbaar voor het winnen van dit fantastische pakket met geweldige producten. Absolute aanraders voor mensen die glutenvrij moeten eten! Dit is genieten”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *